Kledingactie 2.0 is op 10 juni

Op zaterdag 10 juni is onze tweede Kledingweggeefactie. Na het succes van eind november vorig jaar willen we dit keer in de zomer een nieuwe actie doen.

Tijd: 11:00-15:00

Locatie: bij winkelcentrum Overvecht, vlakbij Emmaus Overvecht.

In samenwerking met o.a. Taste before you Waste, de Weggeefwinkel, Stitch before you Ditch, XR Utrecht en Emmaus Domstad. De centrale gedachte is dat er zoveel tweedehands kleding is, dat je maar beter geen nieuw spul koopt, want overproductie is voor mens en natuur enorm belastend.

“Nothing new is needed!”

Mensen mogen gratis meenemen wat ze nodig hebben.
We zoeken nog vrijwilligers die tijdens de actie aanwezig willen zijn, kleding willen ophangen op rekken, praatjes met het publiek willen maken, foto’s maken etc. Kom je meehelpen? Laat het even weten met een mailtje. Meer info volgt.