In memoriam: Jeroen

Jeroen van Donselaar

Lieve mensen,

Emmaus Haarzuilens gaat een man met een gouden hart missen. Onze Jeroen van Donselaar is plotseling overleden. Op 27 april is hij tijdens een optreden met zijn band Beyond the Pale ingestort. Hij stierf aan een hartstilstand terwijl hij deed wat hij het liefst deed: vlijmscherpe gitaarriffs afleveren met een enorme glimlach op zijn gezicht.

Jeroen was een coördinator, die voor iedereen een plek in zijn hart had. Veel kwetsbare mensen hebben genoten van zijn steun. Bijzonder aan hem was dat hij altijd rustig en met zachte stem reageerde in de soms heftige discussies bij de Emmaus. Daarmee wist hij de groep bij elkaar te houden, waarbij hij zichzelf wegcijferde. Een enorme leegte blijft achter. Jeroen laat een vrouw met jonge kinderen achter. We hebben een hoekje ingericht om tijdens de markt Jeroen te herdenken.