Vacatures vrijwilligers

Haarzuilens

 • Medewerker PR, sociale media & communicatie

  Voor de vestiging in Haarzuilens zoeken wij een medewerker (vrijwilliger v/m) voor PR, sociale media en communicatie. De werkzaamheden bestaan uit het maken van content voor onze website en sociale media-kanalen (Facebook, Instagram, Youtube). Vooral belangrijk is het bijhouden van onze website, inclusief aanpassingen aan de lay-out en het maken van bewerkte video’s ter promotie. We zoeken iemand die in overleg met ons het verhaal van Emmaus Haarzuilens kan vertellen aan een breed, digitaal publiek.

 • Vrijwilligers gezocht voor op de wagen (bijrijder of chauffeur)

  Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers voor de ophaal van goederen! Iemand met een goede lichamelijke conditie die het leuk vindt om op de wagen mee te gaan als bijrijder of als chauffeur (rijbewijs B). De werkzaamheden bestaan uit het ophalen & bezorgen van goederen bij mensen thuis, het leeghalen van onze kledingcontainers in de regio en het lossen & laden op het afvalscheidingsstation.

  – één of meerdere dagdelen van maandag t/m vrijdag

  – start- en eindpunt van de route is Haarzuilens

  – werken in een divers team van bewoners en vrijwilligers van Emmaus Haarzuilens

  – zinvol en sociaal werk dat iedere dag weer anders is

  Interesse? Bel ons op 030 677 15 40 (doordeweekse dagen 09:00-12:30) of stuur een e-mail naar haarzuilens@emmaus-utrecht.nl

 • Vrijwilligers op kantoor gezocht

  Ben jij goed in telefoongesprekken en administratie? Wij zoeken een enthousiaste vaste vrijwilliger die op kantoor aan de slag gaat! Iemand die graag in overleg met collega's werkt, maar die ook zelfstandig kan werken. Je gaat de telefoon aannemen en afspraken inplannen voor de ophaal van goederen. Basisvaardigheden op de computer zijn een vereiste (Outlook, Excel). In overleg kan het takenpakket uitgebreid worden. 

  – één of meerdere ochtenden per week, dag in overleg
  – in een gezellig kantoor op ons terrein in Haarzuilens
  – werken in een divers team van bewoners en vrijwilligers van Emmaus Haarzuilens, een woonwerkgemeenschap die spullen en mensen een tweede kans biedt
  – zinvol en sociaal werk dat iedere dag weer anders is

  Interesse? Stuur dan een bericht

 • Vrijwilligers bij het kleingoed gezocht

  Altijd al bij een kringloopwinkel willen werken? Wij zoeken een enthousiaste vaste vrijwilliger die aan de slag gaat met de spulletjes (het kleingoed: o.a. brocante & curiosa, servies, bloempotten, kinderwagens, lampen enz.)! Iemand die graag in overleg met collega's werkt, maar die ook zelfstandig kan werken. De werkzaamheden bestaan in het begin vooral uit opruimen na de markt en inzetten van nieuwe spullen. We kunnen je op de iets langere termijn ook leren zelf spullen te sorteren en te verkopen. 

  – graag meerdere dagdelen, dag in overleg
  – op ons terrein in Haarzuilens
  – werken in een divers team van bewoners en vrijwilligers van Emmaus Haarzuilens, een woonwerkgemeenschap die spullen en mensen een tweede kans biedt
  – zinvol en sociaal werk dat iedere dag weer anders is

  Interesse? Stuur dan een bericht

Kledingwinkel binnenstad

 • Medewerker kledingwinkel

  Voor de kledingwinkel in de Mgr. van de Weteringstraat zoeken we een medewerker (vrijwilliger, v/m). We zoeken iemand die zelfstandig kan werken, voor 2 dagdelen in de week. Het eerste dagdeel zullen de werkzaamheden bestaan uit opruimen, inhangen en het helpen van klanten, in onze kledingwinkel. Het tweede dagdeel zal zijn het sorteren van kleding op de locatie in Haarzuilens. We zijn gewend in een team te werken.