Vertrouwenspersoon Emmaus Haarzuilens

Ineke Bouwhuis stelt zich voor:

Ik ben Ineke Bouwhuis. Ik ben geboren in een gezin van 10 kinderen op een boerderij in Friesland. Vanaf de tijd dat ik de ruilverkaveling en kunstmest zag oprukken wist ik eigenlijk al dat dat niet de goede kant op ging. Zo ook met betrekking tot de consumptiemaatschappij. Ik ben dan ook altijd al bezig geweest met duurzaam leven, zowel m.b.t. de natuur als met de kringloop. Maar dat ligt wat mij betreft ook heel dicht bij elkaar. Zo kom ik jullie al jaren tegen dus op de markten. En als je in ons huis “Emmaus” roept, stort alles in elkaar. Tot zover over mijn betrokkenheid bij Emmaus.

Samen met Paul, de hond en de kat , een paar kippen en schapen, woon ik sinds 2008 op de Witte Boerderij, waar we ook een B&B hebben. Ik ben bijna altijd buiten als ik vrij ben, moestuin, bloementuin en sinds 3 jaar ook bij de bijen.
We hebben beide 2 kinderen meegenomen in ons samengestelde gezin, zij wonen inmiddels allemaal op zichzelf.

Werkzaam ben ik als verloskundige in de maatschap Uitgerekend Woerden. Daar werk ik met veel plezier in de geboortezorg in het groene hart.

Ik hoop jullie te zien in de toekomst, liefst in goede doen en in harmonie met elkaar en de omgeving!